Sponsoren

Epic’s integrated software spans enterprise clinical, access, revenue and analytics functions with a single patient-centered database – and provides an open platform for building on this foundation. The system lets care providers connect directly with patients and other organizations for improved population health. Over 250 million patients worldwide have a current electronic record in Epic.

Learn more at www.epic.com.

Furore is ICT-dienstverlener in de zorg, wetenschap en onderzoek en beschikt over een sterk team van ervaren Epic-consultants.

Bij een groot aantal Epic-ziekenhuizen in Nederland heeft Furore een verscheidenheid aan projecten op het vlak van project- en programmamanagement, implementatie, migratie, integratie en techniek gedaan. Wat Furore uniek maakt? Onze jarenlange ervaring (25 jaar) gecombineerd met onze grote domeinkennis!

Meer informatie: www.furore.com

CAM helpt graag bij het optimaal integreren van applicaties in uw totale applicatielandschap. Vanuit de historie kennen wij veel van uw applicaties en weten de technische ins en outs. CAM is daardoor veelal beter dan gemiddeld in staat om het gesprek aan te gaan met uw applicatieleveranciers, vraag hier meer over.

Meer informatie: www.cam.nl

D&A medical group – specialist in optimalisatie van Epic.

Uw zorgprofessionals zijn voor de kwaliteit van hun werk sterk afhankelijk van Epic en zijn geholpen met regelmatige optimalisaties. D&A biedt gecertificeerde consultants met integrale klinische ervaring en kennis van zorgprocessen. Wij komen met frisse ideeën om zorginhoudelijk wensen te vertalen naar een passende Epic-inrichting.

Meer informatie: www.dnagroup.nl

Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifiek zorgdomein processen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Meer informatie: www.centric.eu/cure

Beter Healthcare specialiseert zich in advisering, inrichting, implementatie en projectmanagement van (business- en zorg)processen en software voor Healthcare-organisaties. Succesvol opgeleverde projecten en tevreden klanten zijn de basis voor een natuurlijke groei. De medewerkers krijgen voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche. Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken.

Meer informatie: www.beterhealthcare.nl

Alphatron Medical levert oplossingen waarmee zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complete zorgproces. Onze specialisten ontwikkelen samen met opdrachtgevers complete oplossingen door slimme toepassing en integratie van hard- en software. Van medische werkplekken en het mobiele zorgstation AMiS tot aan routine cardiodiagnostiek en de Healthcare Content Managementsystemen van JiveX en Mach7.

Meer informatie: www.alphatronmedical.com

Itémedical is een leverancier van medische hardware en software in de Benelux. Itémedical legt zich toe op het verbeteren van de patiëntzorg door het leveren van gebruiksvriendelijke systemen met beslissingsondersteuning.

Itémedical werkt samen met o.a. Nuance. Nuance is een leverancier van spraakherkenningssoftware Dragon Medical Direct voor de gezondheidszorg.

Meer informatie: www.itemedical.nl en www.nuance.com/nl

 

 

Tasman’s exclusieve focus op Epic advies verzekert dat u profiteert van consultants met ervaring in meerdere applicaties en over meerdere implementaties. Onze internationale talentenpool biedt de meest niche Epic expertise, de duurzaamste oplossingen, en de beste ondersteuning voor uw team. Samen met u bepalen we welke support uw organisatie nodig heeft om haar doelen te bereiken.

Meer informatie: www.tasmanglobal.com