Registratie

Doelgroep

De Epic UGM is een congres bedoeld voor eindgebruikers van Epic, in het bijzonder: zorgprofessionals, administratief medewerkers, patiënten, key users/super users, physician en clinician builders. Daarnaast is er beperkt plek voor patiënten, EPD-specialisten, managers en andere geïnteresseerden die in de dagelijkse praktijk werken met Epic.

 

Inschrijving en kosten

De kosten voor Epic UGM Nederland bedragen dit jaar € 125 per deelnemer. Elk ziekenhuis koopt een bepaald percentage van de tickets in, zodat ieder ziekenhuis naar rato voldoende plekken heeft om eindgebruikers aan te melden. Daarnaast is er een wachtlijst voor extra tickets die later verdeeld worden, dus geef je vooral op, ook als er al veel collega’s uit jouw ziekenhuis hebben aangemeld.

Om je te registreren via deze website heb je een unieke aanmeldcode nodig. Aanmelding verloopt via de UGM contactpersoon van jouw ziekenhuis die jou kan inschrijven of je jouw unieke aanmeldcode kan verstrekken, zodat je kan inschrijven via de knop ‘Aanmelden. Voor vragen over de interne aanmeldprocedure kun je terecht bij je eigen UGM contactpersoon. Kijk op de pagina Deelnemende ziekenhuizen wie de contactpersoon van jouw ziekenhuis is. De inschrijving start op 17 april 2019. De deadline voor inschrijven is 27 mei, maar vol=vol en als de wachtlijst ook vol is wordt de inschrijving vervroegd gesloten.

Let op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef je snel op!

Meer informatie

Heb je nu al andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het secretariaat Epic UGM Nederland 2019 via het e-mailadres epicugm@amc.uva.nl