Algemene informatie

Voor wie is de Epic UGM Nederland?

De Epic UGM is een congres bedoeld voor eindgebruikers van Epic. De focus ligt hierbij op zorgprofessionals, key users/super users en clinician builders, maar er zal zeker ook aandacht zijn voor patiënten als eindgebruikers. Patiënten zijn immers een relatief nieuwe gebruikersgroep van Epic met de verdere ontwikkeling van MyChart. Daarnaast is er beperkt plek voor EPD-specialisten, managers en andere geïnteresseerden die in de dagelijkse praktijk werken met Epic.

Doel van de UGM is het delen van kennis en ervaring om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Uiteraard is er ruimte voor verdieping en netwerken. Deel je ervaringen met collega’s van andere ziekenhuizen tijdens de workshops of kom langs bij één van de ontmoetingsplekken.

Accreditatie wordt aangevraagd voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten (V&VN) en medisch specialisten (ABAN).

 

Programma

Het belooft een interessant programma te worden met bijdragen van Epic, alle Nederlandse Epic ziekenhuizen en diverse externe bedrijven. Het thema is dit jaar User first, Computer second. Het definitieve programma is inmiddels bekend. Kijk op de pagina Dagprogramma voor een algemeen overzicht van het programma. Tijdens de Epic UGM Nederland worden verschillende (interactieve) workshops aangeboden. Iedereen is vrij in de keuze voor deelname aan workshops van hun eigen interesse. Kijk op de pagina Workshopoverzicht voor meer informatie over de workshops en een uitgebreid blokkenschema.

Kijk op de pagina’s Registratie en Deelnemende ziekenhuizen voor meer informatie over de aanmeldprocedure  en contactgegevens van de contactpersoon van jouw ziekenhuis.

Meer informatie

Heb je nu al vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het secretariaat Epic UGM Nederland 2019 via het e-mailadres epicugm@amc.uva.nl