Over Amsterdam

Amsterdam

De Epic UGM Nederland 2019 vindt plaats in Amsterdam. Amsterdam heeft een record aantal inwoners met zo’n 863.000 en meer dan 180 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd. Ook het toerisme is populair in Amsterdam. De Epic UGM Nederland is dit jaar op een maandag, dus ideaal om alvast een dag of weekend eerder te gaan om meer te zien van deze mooie stad!

 

Wat is er zoal te doen in Amsterdam?

– Huur een fiets en verken de stad. De fiets is de beste manier om je te verplaatsen in onze hoofdstad. Een mooie stadswandeling is natuurlijk ook een goede optie! Bovendien gezond een beetje beweging.

– Vaar met een bootje door de grachten. Unesco werelderfgoed, dus dat moet je eens gezien hebben, zowel vanaf de kade, als vanaf het water!

– Bezoek een van de vele musea die de stad rijk is om je (kunst)historische, culturele, wetenschappelijke of overige kennis een boost te geven. En natuurlijk gewoon omdat het een leuk uitje is…

– Druk leven? Kom tot rust door te recreëren in het Amsterdamse bos: wandelen, fietsen, roeien, klimmen, de geitenboerderij bezoeken, een voorstelling in het Amsterdamse bos theater etcetera. Ben je niet zo’n buitenmens of is het slecht weer? Ga dan lekker binnen een pannenkoek eten bij boerderij Meerzicht of naar de sauna bij Spa Zuiver.

 

Ken je Amsterdam al wat beter of vind je bovenstaande tips te afgezaagd? Kijk dan eens op deze culturele agenda van Amsterdam wat er het weekend voor de UGM zoal te doen is in de stad. Daarnaast kan Tripadvisor je ongetwijfeld naar een fijn restaurantje leiden in Amsterdam.